Ajoneuvojen varusteasennusta yli 30 vuoden kokemuksella


KÄYTTÖOHJE:

Ovi avataan ja suljetaan kojelaudan kytkimestä. Lisävarusteina saatavana kauko-ohjaus ja matkustamoon sijoitettava painonappi. Mikäli ovi pysähtyy kesken liikkeen, odota 1-3 sek, ja avaa/sulje ovi uudelleen. Jos ovi ei reagoi käyttökytkimeen tai kauko-ohjaimeen lainkaan niin sulje ovi käsin ja käytä ovisysteemi virrattomana. Tarkista käyttöhihna vuosittain ja kiristä tarvittaessa. Hihnan kiristin on ohjainkotelon sisällä rungon takaosassa. Käsikäyttö: Sulje ovi ja katkaise virta ovisysteemin päävirtakytkimestä. Ovea voi käyttää nyt normaalisti käsin. Sähkökäyttö: Sulje ovi ja kytke virta päälle ovisysteemin päävirtakytkimestä. Ovea voi käyttää nyt sähköisesti. Huomaa että päävirtakytkintä käytettäessä oven tulee olla suljettu!


VIANETSINTÄOHJE:

JOS OVI EI AVAUDU:
-Ovatko tiivisteet jäätyneet?
-Tarkista pääsulake: 20A (akun lähellä)
-Tarkista alkuperäinen ovikytkin
-Tarkista kosketinnastat oven kehyksessä, voitele tarvittaessa lukkoöljyllä
-Tarkista oven lukkomoottori

JOS OVI EI SULKEUDU:
-Tarkista pääsulake: 20A (akun lähellä)
-Tarkista, onko ovi ylittänyt taaemman rajakytkimen. Mikäli on, siirrä ovi käsin oviaukon puoliväliin ja paina oven avausnappia. Oven avauduttua ääriasentoon sulje ovi normaalisti.

VARAOSAT:
Virtakytkin: CD Cardic No. 471903
Sähköinen lukkomoottori: 256369
Liukukytkin lukon avaukseen: 922-3062-LK (liukukytkin - saatavuus kaikista autotarvikeliikkeistä)
Liukuovikytkin keskuslukolle: 37010052 (saatavuus motonet ja ad-autovaraosaliikkeistä)

TAKUUEHDOT:
AutoDek Oy myöntää AD-2000 -sähköovilaitteistolle aine- ja valmistusvirheet kattavan takuun. Takuuaika on 2 vuotta. Takuu ei korvaa virheestä aiheutuvia välillisiä vahinkoja. Takuu ei myöskään korvaa normaalista kulumisesta, huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä tai onnettomuudesta aiheutuneita vahinkoja. Takuuasioissa ottakaa ensin yhteyttä puhelimitse jotta ongelma voidaan rajata sähköovilaitteistoon.

Postiosoite
Autodek Oy
PL 30
95401 Tornio
Käyntiosoite
Autodek Oy
Keskuvainionkatu 4 Halli C
33720 Tampere
Ota yhteyttä
GSM +358 40 823 7415
jorma.salolahti ( at ) autodek.fi